Bed en Breakfast

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds 1 januari 2014 is er de mogelijkheid om te overnachten in Bed and Breakfast de Witte Reiger.

Bij aankomst kunt u beschikken over uw kamer en verder de hele bovenverdieping. Er lopen dus geen bewoners op de gang. U kunt uw kamer afsluiten, zodat er geen andere gasten in uw kamer kunnen komen. OLYMPUS DIGITAL CAMERADe tuin met het tuinhuis en de kippen is voor ieder toegankelijk. Er is een bad op pootjes voor de liefhebber en er zijn gemakkelijke stoelen om in de zon te zitten.
Fietsen kunnen eventueel geleend worden om naar het dorp te gaan. Er is daar volop gelegenheid om uit eten te gaan of zelf boodschappen te doen. De Achterhoek is een fietsland en men kan er prettig fietsen om wat van de omgeving op te snuiven. De verse eieren van de Wyandotte en Witte Reiger VoordeurMarans kippen zijn niet alleen lekker, maar ook zeer voedzaam. Het brood van de plaatselijke bakker is vermaard! Het ontbijt wordt samengesteld in overleg. Er wordt met uw wensen rekening gehouden.
Boeken, dvd’s en een schaakspel helpen u een regenachtige dag door te komen. De muziekpraktijk biedt ook mogelijkheden om met muziek bezig te zijn. Kortom: aan niets hoeft het u te ontbreken in Bed and Breakfast de Witte Reiger! zie ook: