Muziekles

Wilde u altijd al muziek maken en kwam het er telkens niet van?

In mijn lessen kunt u met behulp van leuke muziek, stap voor stap, kennis maken met allerlei stijlen. De lessen zijn rondom een bepaald stukje muziek of we gaan uit van een lied.

In meer dan 20 jaar heb ik de beschikking over een uitgebreide  muziekkeuze gekregen en in die tijd heb ik ook veel geleerd over hoe mensen graag leren en wat bij hun past. U maakt, als het ware, uitstapjes aan de hand van de gekozen muziek. Gehoor, vormbesef, lezen, uitvoeren, samenspelen, wijze van spelen, om maar een paar dingen te noemen, komen aan bod. De lessen staan op zichzelf en passen tegelijkertijd in een reeks ven lessen, waar een bepaalde opbouw in zit.

Muziekles is goed voor de algemene ontwikkeling. Alle vaardigheden komen aan bod. Musiceren kan een uitlaatklep zijn in deze haastige tijd. Het geeft je een mogelijkheid om uit te drukken, wie je bent. Voor anderen betekent muziekles idolen kunnen naspelen. Ook daar zijn mogelijkheden genoeg (denk aan internet en you tube).

We leven in een tijd, waarin de voorzieningen optimaal zijn. Er zijn hoegenaamd geen beperkingen om muziek te maken. Het enige, wat de moderne mens in de weg zou kunnen staan, is het gebrek aan concentratie. Juist daarom is het leren van een ambacht zo belangrijk. Neemt u de uitdaging aan om uw droom waar te maken?